Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Wij leveren aan Horeca

Wij leveren aan Horeca

De Verse Verleiding levert dagelijks verse aardappelen, groente en fruit aan lokale horeca zaken in West-Brabant. Samen met onze horeca klanten werken we aan de korte keten en proberen we zo veel mogelijk lokale producten op het menu te krijgen. Bij ons vind je een breed assortiment aan verse, duurzaam geteelde AGF-producten van lokale telers en de beste leveranciers. Wij zijn trots op onze kwaliteit en streven altijd naar 100% tevredenheid en de beste service voor onze klanten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier ben je bij ons aan het goede adres!

 

Makkelijk bestellen

Ons makkelijke bestelsysteem maakt het bestellen van verse aardappelen, groente en fruit simpel en eenvoudig. Ons online bestelportal biedt klanten de mogelijkheid om hun bestellingen te personaliseren, zodat je precies de producten krijgt die je nodig hebt. Of het nu gaat om sla, tomaten, kiemen of een exotische fruitsoort, wij hebben het allemaal. Met ons handige bestelsysteem kan je op elk moment van de dag jouw bestelling plaatsen en deze wordt de volgende dag nog verwerkt en bezorgd. 

Uitstekende service en snelle oplossingen

Bij De Verse Verleiding streven we altijd naar 100% kwaliteit en tevredenheid bij onze klanten. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen we dit graag dezelfde dag nog op. Zo kan jij als ondernemer blijven focussen op je eigen zaak en hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en levering van je AGF-producten.

Meer informatie Neem contact op

Een ogenblik geduld a.u.b.

Hier zijn we sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer

Een familiebedrijf vol passie

De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar dé groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus (krien) Teunissen als groenteman op de weekmarkt van Oudenbosch. Daar verkocht hij met veel plezier zijn eigen geteelde groente, fruit en aardappelen op de weekmarkt.

Zijn zoon Marcus Teunissen is in 2001 in de zaak gekomen. In 2010 nam hij het bedrijf van zijn vader met vol vertrouwen over. Sinds 2015 is De Verse Verleiding niet alleen elke week op de markten actief maar ook via de online webshop. Met zijn duurzame elektrische bussen worden er elke week een grote hoeveelheid verse aardappelen, groenten en fruit rondgebracht door heel West-Brabant.

Lees alles over ons familiebedrijf

Dit zeggen onze klanten

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!