Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Mensen en omgeving versterken

Klanten geven ons een 8,9
x

Blijf altijd op de hoogte van onze kortingen, producten en nog veel meerMensen en omgeving versterken

Bij De Verse Verleiding draait alles om gezonde en verse voeding. Wij willen jou helpen gezonde keuzes te maken en daarmee bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. We inspireren en informeren je, zodat je bewuste keuzes kunt maken die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de lokale economie en natuur.
 

Sponsoring van evenementen en sportclubs

Bij De Verse Verleiding hechten we veel waarde aan een gezonde leefstijl en sportprestaties, gezonde voeding staat immers aan de basis van iedere top prestatie. Daarom sponsoren wij diverse evenementen, sportclubs en teams door gezonde snacks of fruit te verzorgen, op deze manier willen we bijdragen aan een gezondere leefstijl en sportprestaties bevorderen. Zo hebben we ons eigen team in de Nationale Jeugdronde van Roosendaal en zijn we te vinden als sponsor op diverse lokale voetbalclubs, volleybalclubs en wielerverenigingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw club, team of vereniging? Neem gerust contact met ons op.

Aandacht voor medewerkers en begeleiding van lokale jeugd

Bij De Verse Verleiding geloven we dat onze medewerkers het kloppend hart zijn van ons bedrijf. Daarom hechten we veel waarde aan hen. We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn en onze mensen de verantwoordelijkheid te geven die ze verdienen. Bij ons geen hokjes of afschuiven naar iemand anders. We creëren een gezonde werksfeer waar verantwoordelijkheid, gezondheid en plezier voorop staan. Ook begeleiden we de lokale jeugd met hun bijbaan en geven we hen de kans om te groeien en zich te ontwikkelen. Zo stomen we ze klaar voor de toekomst.

Heb jij een vraag? Ga naar onze shop Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Hier zijn we nog meer sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Een ogenblik geduld a.u.b.

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!