Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gewicht en stuk op voorkeur

Klanten geven ons een 8,9
x

Blijf altijd op de hoogte van onze kortingen, producten en nog veel meerGewicht en stuk op voorkeur

Zelf jouw ideale maaltijdbox creëren? De Verse Verleiding vindt het belangrijk dat je precies de hoeveelheid kunt nemen die je nodig hebt. Zo ben je vrij om te bepalen wat extra's aan onze recepten toe te voegen of juist een beetje minder. Door jou deze vrije keuze te geven hopen we dat je niets hoeft weg te gooien! In tegenstelling tot de traditionele maaltijdbox aanbieders, bieden wij bij De Verse Verleiding niet alleen de maaltijd, maar ook de vrijheid en het gemak om jouw ideale maaltijd te creëren. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en een financieel voordeel, ontdek het verschil bij De Verse Verleiding!

Pas onze recepten aan naar jouw wens

Bij De Verse Verleiding vinden we transparantie en gemak belangrijk. Daarom geven we bij alle producten waarbij het van belang is, zowel het gewicht als het aantal stuks weer. Zo kun je dus zowel op gewicht als op aantal stuks kopen, en hoef je nooit bang te zijn dat je te veel of te weinig koopt. Met ons assortiment verse en lokale producten willen we jou de vrijheid geven om je eigen ideale maaltijd samen te stellen, zonder beperkingen of verplichtingen. We begrijpen dat niet iedereen hetzelfde is en dat iedereen andere voorkeuren en eisen heeft voor hun maaltijden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze recepten op eigen invulling aan te passen. Zo kun je je eigen ideale maaltijdbox creëren en kun je zelf bepalen welke ingrediënten je wel en niet wilt hebben.

Onze recepten zijn ontwikkeld op basis van ingredienten en aantal personen, maar als je iets niet lekker vindt of een beetje extra of juist een beetje minder wilt, dan kun je dit makkelijk vervangen door andere producten uit onze shop. Hierdoor hoef je nooit iets weg te gooien en kun je elke week een nieuwe en unieke maaltijd creëren.Bovendien kun je via onze tool ook nog eens nieuwe recepten vinden die aansluiten bij de producten die je nog over hebt. Je ziet hierbij ook precies welke producten je nog nodig hebt om het recept compleet te maken.

Financieel voordeel

Bovendien bieden we ook financiële voordelen, door producten van lokale telers aan te bieden die direct bij de bron worden ingekocht. Hierdoor kun je genieten van verse producten tegen een eerlijke prijs, en ondersteun je tegelijkertijd de lokale economie.

Heb jij een vraag? Ga naar onze shop Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Hier zijn we nog meer sterk in

Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer
Een ogenblik geduld a.u.b.

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!