Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Grootste assortiment aan lokale groente en fruit

Klanten geven ons een 8,9
x

Blijf altijd op de hoogte van onze kortingen, producten en nog veel meerGrootste assortiment aan lokale groente en fruit

De Verse Verleiding is dé plek voor liefhebbers van verse, lokale groente en fruit. Naast ons gevarieerde aanbod van verse groente en fruit, bieden wij ook vlees en zuivelproducten van lokale boeren aan. Bij De Verse Verleiding vinden we het belangrijk om te werken met lokale telers en boeren, zodat we je altijd de allerverste producten kunnen aanbieden. Hierdoor krijgt je niet alleen de lekkerste producten, maar steun je ook nog eens de lokale economie.

Trots op onze telers

Onze telers staan bekend om hun toewijding en passie voor gezonde en verse producten. Dagelijks zetten zij zich in om op een duurzame en ecologische manier producten van de hoogste kwaliteit te telen. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met de bodem, het water en de lucht en hoe ze deze middelen op een verantwoorde manier kunnen gebruiken om gezonde producten te produceren. Bovendien staan onze telers open voor innovatie en ontwikkeling. Ze blijven zich verdiepen in nieuwe technieken en methoden om hun producten nog beter en duurzamer te telen.

Hier zetten wij ons dagelijks voor in

Wij geloven sterk in het belang van een gezond en duurzaam lokaal voedselsysteem. Wij zetten ons daarom actief in om de waardering voor de teler, de verwerker en de consument te verhogen. Een sterk lokaal voedselsysteem is niet alleen beter voor de gezondheid van de mensen, maar het is ook beter voor het milieu en de lokale economie. Het is belangrijk om een evenwicht te creëren tussen de productie en de consumptie van ons voedsel en om te waarderen wat er nodig is om gezonde en verse producten te produceren.

Onze telers werken dagelijks hard om de hoogste kwaliteit producten te telen en zetten zich in om een duurzame en gezonde productie te waarborgen waardoor je altijd de allerbeste producten op je bord krijgt. Je kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan gezonde en verse producten. Door te kiezen voor producten van De Verse Verleiding, steun je niet alleen je eigen gezondheid, maar ook de lokale economie en het milieu. In samenwerking met onze telers zetten wij ons in voor een duurzaam en gezond lokaal voedselsysteem, want wij geloven dat dit de toekomst is en de sleutel tot een beter leven voor ons allemaal.

Heb jij een vraag? Ga naar onze shop Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Hier zijn we nog meer sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer
Een ogenblik geduld a.u.b.

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!