Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Wij leveren aan Horeca

Wij leveren aan Horeca

De Verse Verleiding levert dagelijks verse aardappelen, groente en fruit aan lokale horeca zaken in West-Brabant. Samen met onze horeca klanten werken we aan de korte keten en proberen we zo veel mogelijk lokale producten op het menu te krijgen. Bij ons vind je een breed assortiment aan verse, duurzaam geteelde AGF-producten van lokale telers en de beste leveranciers. Wij zijn trots op onze kwaliteit en streven altijd naar 100% tevredenheid en de beste service voor onze klanten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier ben je bij ons aan het goede adres!

 

Bestellen voor horeca in 5 stappen

 1. Laten we beginnen
  Nadat je je gegevens op het contactformulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op. Samen plannen we een persoonlijk gesprek in en gaan we je wensen en doelstellingen bespreken.
   
 2. 25% Korting op je eerste bestelling
  Om je te overtuigen van onze kwaliteit en service kun je de eerste bestelling plaatsen met 25% korting. Zo ervaar je onze gezonde service het beste en weet je wat je van ons kunt verwachten.
   
 3. Fine tunen
  Zodra je eerste bestelling is ontvangen en verwerkt nemen we contact op en komen eventueel langs om alles af te stemmen. Zo kunnen we voor 100% aan je verwachtingen voldoen.
   
 4. Gratis bezorging
  Wij rekenen voor horeca bedrijven geen bezorgkosten! Je kunt van maandag t/m zaterdag onbeperkt al onze producten bestellen!
   
 5. Wekelijks gefactureerd
   Alles wat je besteld hebt wordt wekelijks gefactureerd. Mocht je over meerdere vestigingen beschikken kunnen we dit in één duidelijke factuur per vestiging specificeren. Zo houd je overzicht en hoef je niet moeilijk te doen met het verzamelen van bonnetjes of pin transacties.

Contactformulier


Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!