Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Wie zijn wij

Wie zijn wij

De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar dé groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus (Krien) Teunissen als groenteman op de markt van Oudenbosch. Daar verkocht hij met veel plezier zijn eigen geteelde groente, fruit en aardappelen op de weekmarkt.

Zijn zoon Marcus Teunissen is in 2001 in de zaak gekomen. In 2010 nam hij het bedrijf van zijn vader met vol vertrouwen over. Sinds 2015 is De Verse Verleiding niet alleen elke week op de markten actief maar ook via de online webshop. Met zijn duurzame elektrische bussen worden er elke week een grote hoeveelheid verse aardappelen, groenten en fruit rondgebracht door heel West-Brabant.

Ons verhaal

De familie Teunissen stond aan de wieg van lokale groente- en fruithandel in Brabant. Door hun passie en vakmanschap is Teunissen uitgegroeid tot een begrip in West-Brabant. Vijftig jaar later is het stokje overgedragen aan Marcus en is zijn bedrijf actief op vijf verschillende marktlocaties in Brabant.

In eerste instantie wilde Marcus, geïnspireerd door de plaatselijke bakker, ook bakker worden. Een ambachtelijk vak waarin je van een beetje bloem, gist, water en zout iets moois kon maken, dat vond hij iets magisch. Na jaren in de bakkerij gewerkt te hebben, begon bij Marcus toch iets te kriebelen en dat riep om verandering. Hij kon zijn ondernemershart niet langer negeren, waarop hij het bakkersvak vaarwel zei en bij zijn ouders op de markt ging helpen. Daar werd zijn passie voor de markt en haar klanten aangewakkerd.


Tot op de dag van vandaag maken Marcus en zijn collega’s nog steeds gebruik van het concept van Teunissen senior: het verkopen van lokaal groente en fruit. De kwaliteit van hun producten staat centraal. Dag in, dag uit brengen zij klanten in verleiding met hun verse groente en fruit en informeren zij hen over het gebruik daarvan! Ze zijn niet bang om nieuwe producten te introduceren en zij schrikken er ook niet voor terug om vergeten groente en fruit nieuw leven in te blazen.

Als een echt familiebedrijf bundelen ze hun krachten en gebruiken ze hun kennis en ervaring om de traditie van de familie Teunissen voort te zetten. Marcus staat aan het roer van het bedrijf en staat met zijn grappen en grollen bekend als de hofnar. Toch is hij als leider duidelijk aanwezig en vertolkt hij daarin een sterke rol voor het bedrijf en zijn medewerkers. Iedereen is even belangrijk en heeft zijn eigen inbreng.
De vrachtwagen die binnen enkele minuten wordt omgetoverd tot marktkraam, staat gereed aan het begin van de dag. Samen halen ze het lokaal groente en fruit uit de koeling en stellen ze die op voor de verkoop. Marcus loopt heen en weer en maakt zijn dagelijkse dosis grappen. Met een glimlach worden de vroege vogels van de markt welkom geheten.

Het marktpubliek bij Teunissen is gemêleerd en een verscheidenheid aan culturen passeert de kraam. Met veel passie en lef presenteert het team nieuwe producten en biedt het verrassende combinaties aan bij de mensen. De vele leuke gesprekken die tussen de verschillende personen plaatsvinden zorgen voor nieuwe, frisse inspiratie bij het team. Het “Teunisseninstinct” van Marcus wordt aangewakkerd wanneer hij ziet dat een grote nieuwe doelgroep zijn marktkraam voorbijloopt. De samenstelling van de bevolking is aan het veranderen; jongeren en hoger opgeleiden begrijpen hoe belangrijk het is om gezond te eten.

Dat de appel niet ver van de boom valt blijkt wel wanneer zoon Marcus zijn ondernemerschap in de “digitale marktkraam” laat gelden. De onlinewereld is een nieuwe omgeving waar veel kansen liggen om voor Marcus en zijn team te ondernemen. Het internet is divers. Het kan grote successen met zich meebrengen en het is het ultieme medium voor zijn visie om gezond eten toegankelijker te maken voor iedereen.

Zoals Vader Teunissen zijn hart volgde doet Marcus dat nu ook. Ondanks dat het onontgonnen terrein is, maakt hij kennis met de onlinewereld om een nieuwe generatie marktbezoekers aan te spreken.
Samen met een goede vriend is hij gaan zitten en maakten ze een begin aan de website. De klanten kunnen nu ook online hun bestellingen plaatsen en deze als vanouds ophalen op de markt of thuis laten afleveren. Marcus heeft een duidelijke visie en wil de beleving die men op de markt heeft terug laten komen op de website.

Hoe het werkt

Bestel vandaag en geniet morgen al van heerlijke, verse producten.
Wij bezorgen 5 dagen per week, zakelijk 6 dagen, zodat jij altijd snel en gemakkelijk de beste kwaliteit aardappels, groente en fruit in huis hebt. 

We werken samen met lokale telers en producenten, waardoor we jou de meest verse en duurzame producten kunnen aanbieden. Zo geniet je van een gezonde maaltijd en draag je bij aan een duurzamer voedselsysteem.
We vinden het belangrijk om te weten waar ons voedsel vandaan komt en werken daarom uitsluitend met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers.

Ontdek onze lokale producten en ervaar het verschil

Lees meer over hoe het werkt? 

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!

Array