Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Wij leveren Werkfruit aan bedrijven

Wij leveren Werkfruit aan bedrijven

Ontdek de smaakvolle kracht van ons werkfruit, geleverd door De Verse Verleiding in heel West-Brabant! Gezond eten op het werk was nog nooit zo gemakkelijk. Door onze wekelijkse leveringen van vers fruit op de werkplek, bieden we de perfecte oplossing om jouw team te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde levensstijl.
Onze kisten bevatten fruit van zoveel mogelijk lokale fruittelers, waardoor je niet alleen gezond eet, maar ook bijdraagt aan de lokale economie.

Bestel nu jouw gratis proefkist en ontdek de heerlijke smaak van ons werkfruit!

Onze Missie

Onze missie bij De Verse Verleiding is om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht waar ze werken. Met onze werkfruit service leveren we wekelijks vers fruit aan kantoren en bedrijven in heel West-Brabant, waardoor medewerkers worden gestimuleerd om gezonde keuzes te maken en hun productiviteit op de werkvloer te verhogen. 
Ons assortiment bestaat uit seizoensfruit, dat we vaak rechtstreeks van de boer inkopen. We letten daarbij op duurzaamheid en kiezen voor lokale producten als dat kan. We bieden fruitkisten in verschillende maten en samenstellingen, zodat er voor ieder bedrijf en iedere medewerker iets bij zit.
Of je nu op zoek bent naar appels, peren, bessen of ander fruit, wij hebben het in huis.

GEEN GEDOE

Bij De Verse Verleiding geloven we in tevreden klanten en daarom bieden we geen vervelende contracten aan. Je zit bij ons nergens aan vast en kunt op elk moment opzeggen, zo kun je met een gerust hart genieten van onze kwaliteit en service die past bij jouw verwachtingen. Ons idee van een gezonde service gaat verder dan alleen het leveren van een kistje fruit. Mocht je specifieke wensen hebben, kun je deze eenvoudig aan ons doorgeven, een telefoontje of mailtje is voldoende.
Wil je iets toevoegen aan je kist werkfruit zoals een stuk gember, munt of limoen, laat het ons uiterlijk donderdag weten, zodat we het kunnen aanpassen voor de levering van de opvolgende week.
Bestel vandaag nog onze gratis proefkist en ontdek zelf hoe lekker en vers ons fruit is! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkfruit service en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Meer informatie Gratis proeven

Een ogenblik geduld a.u.b.

Hier zijn we sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer

Een familiebedrijf vol passie

De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar dé groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus (krien) Teunissen als groenteman op de weekmarkt van Oudenbosch. Daar verkocht hij met veel plezier zijn eigen geteelde groente, fruit en aardappelen op de weekmarkt.

Zijn zoon Marcus Teunissen is in 2001 in de zaak gekomen. In 2010 nam hij het bedrijf van zijn vader met vol vertrouwen over. Sinds 2015 is De Verse Verleiding niet alleen elke week op de markten actief maar ook via de online webshop. Met zijn duurzame elektrische bussen worden er elke week een grote hoeveelheid verse aardappelen, groenten en fruit rondgebracht door heel West-Brabant.

Lees alles over ons familiebedrijf

Dit zeggen onze klanten

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!