Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Wij leveren bij jou thuis

Wij leveren bij jou thuis

Ontdek de kracht van lokaal en vers met De Verse Verleiding! Geniet morgen al van onze duurzame en smaakvolle producten bij jou thuis! Kies uit ons ruime assortiment seizoensgebonden groente, fruit en aardappelen, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd van lokale telers en leveranciers. Bij De Verse Verleiding hoef je geen abonnement af te sluiten, wij houden van vrijheid en gemak. Bestel vandaag nog precies wat je nodig hebt voor een gezonde maaltijd en draag bij aan een duurzamer voedselsysteem. Wij bezorgen 6 dagen per week, zodat jij altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot de beste kwaliteit producten. Ervaar het gemak en de smaak van De Verse Verleiding en ontdek waar jouw voedsel vandaan komt!

Bestel vandaag en ontvang morgen

Bestel vandaag en geniet morgen al van heerlijk verse producten. Wij bezorgen namelijk 6 dagen per week, zodat jij altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot de beste kwaliteit aardappels, groente en fruit. We werken samen met lokale telers en producenten. Hierdoor kunnen we jou de meest verse en duurzame producten aanbieden en ervoor zorgen dat ze volledig rijp en smaakvol zijn. Zo geniet je van een gezonde maaltijd en draag je bij aan een duurzamer voedselsysteem. We vinden het belangrijk om te weten waar ons voedsel vandaan komt en werken daarom uitsluitend met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers. Ontdek onze lokale producten en ervaar het verschil.

Kies uit ons ruime assortiment

Of je nu op zoek bent naar sappige appels, knapperige sla, zoete aardbeien of iets anders, bij De Verse Verleiding vind je altijd wat je zoekt. We hebben een uitgebreid assortiment van de meest verse aardappelen, groente en fruit, waaronder seizoensgebonden producten. Ontdek ons assortiment en laat je verleiden door de versheid en smaak van onze producten. Pas onze recepten gemakkelijk aan op jouw wensen en bestel precies wat je nodig hebt. Bij ons hoef je geen abonnement af te sluiten en zit je nergens aan vast. Zo kunnen we samen lokale telers ondersteunen en dragen we bij aan een gezondere samenleving en een duurzamere toekomst. Bestel vandaag nog alles voor een gezonde maaltijd en ervaar het gemak van De Verse Verleiding!

Hoe werkt het? Waar leveren we?

Een ogenblik geduld a.u.b.

Hier zijn we sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer

Een familiebedrijf vol passie

De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar dé groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus (krien) Teunissen als groenteman op de weekmarkt van Oudenbosch. Daar verkocht hij met veel plezier zijn eigen geteelde groente, fruit en aardappelen op de weekmarkt.

Zijn zoon Marcus Teunissen is in 2001 in de zaak gekomen. In 2010 nam hij het bedrijf van zijn vader met vol vertrouwen over. Sinds 2015 is De Verse Verleiding niet alleen elke week op de markten actief maar ook via de online webshop. Met zijn duurzame elektrische bussen worden er elke week een grote hoeveelheid verse aardappelen, groenten en fruit rondgebracht door heel West-Brabant.

Lees alles over ons familiebedrijf

Dit zeggen onze klanten

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!