Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Fruit voor het kinderdagverblijf

Fruit voor het kinderdagverblijf

Zet de stap naar gezonde en verantwoorde voeding voor de kinderen in jouw kinderdagverblijf met De Verse Verleiding. Onze dagelijkse fruitleveringen zijn altijd vers en vaak afkomstig van lokale telers. Bij de Verse Verleiding zetten we ons in voor de lokale economie door samen te werken met lokale telers. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de kinderen en daarom willen we zoveel mogelijk kinderdagverblijven aan ons binden die deze visie delen.

Groei mee naar een duurzame toekomst voor onze kinderen

Bij De Verse Verleiding geloven wij in de kracht van gezonde voeding. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van het meest verse en smakelijke seizoensfruit, zodat de kinderen in jouw kinderdagverblijf de beste kwaliteit fruit krijgen. Wordt deel van onze groeiende groep tevreden kinderdagverblijven en laat De Verse Verleiding jouw kinderen de gezonde en verantwoorde voeding bieden die ze verdienen. 

Makkelijk bestellen

We maken het gemakkelijk om vers fruit te bestellen via ons online bestelsysteem. Het is gemakkelijk te gebruiken, zodat je snel en eenvoudig jullie fruit kunt bestellen zonder gedoe. Je kunt de gewenste hoeveelheid bestellen zodat je niets hoeft weg te gooien, en als dat nodig is kun je 5 dagen per week fruit bestellen. We begrijpen dat kinderen soms kieskeurig kunnen zijn, dus daarom bieden we een breed scala aan fruitsoorten aan om te zorgen dat er voor elk wat wils is.

Lokale telers

We werken samen met lokale telers en leveranciers die ons fruit van topkwaliteit bieden. En omdat we zo vers zijn als ons fruit, hebben we altijd een glimlach op ons gezicht en helpen we je graag om de juiste keuze te maken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om advies te geven over gezonde voeding en tips te delen over hoe kinderen meer fruit kunnen eten. Dus waar wacht je nog op? Kies voor gezonde, lekkere en lokale fruitleveringen van De Verse Verleiding.

Meer informatie Gratis proeven

Een ogenblik geduld a.u.b.

Hier zijn we sterk in

Gewicht en stuk op voorkeur
lees meer
Grootste assortiment aan lokale groente en fruit
lees meer
Groeien door innovatie
lees meer
Mensen en omgeving versterken
lees meer

Een familiebedrijf vol passie

De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar dé groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus (krien) Teunissen als groenteman op de weekmarkt van Oudenbosch. Daar verkocht hij met veel plezier zijn eigen geteelde groente, fruit en aardappelen op de weekmarkt.

Zijn zoon Marcus Teunissen is in 2001 in de zaak gekomen. In 2010 nam hij het bedrijf van zijn vader met vol vertrouwen over. Sinds 2015 is De Verse Verleiding niet alleen elke week op de markten actief maar ook via de online webshop. Met zijn duurzame elektrische bussen worden er elke week een grote hoeveelheid verse aardappelen, groenten en fruit rondgebracht door heel West-Brabant.

Lees alles over ons familiebedrijf

Dit zeggen onze klanten

Hoi! Ik ben Marcus.
Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig? Of heb je een vraag?
Wij helpen je altijd graag verder!