Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
HEB JIJ ZIN OM TE KOMEN WERKEN BIJ DE VERSE VERLEIDING? bekijk onze vacatures.

Teunbox

Wat is Teun?

'Teun' is onze jongste telg, de maaltijdbox van Teunissen de Verse Verleiding, speciaal voor jou ontwikkeld. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om gevarieerd, verantwoord en het liefst ook nog lokaal te eten. Zeker niet wanneer er een drukke baan, een gezin of misschien wel eens gebrek aan inspiratie tegenover staat. Teun helpt je een handje om dit tóch voor elkaar te krijgen.

 

"Alweer een maaltijdbox?" zou je denken. Klopt, maar Teun is écht anders! Teun biedt maaltijden die verantwoord zijn, in de breedste zin van het woord. Zonder dat het jou extra moeite kost, kun je producten uit de omgeving consumeren en word je betrokken bij jouw eigen streek. De recepturen zijn afkomstig van ondernemers uit de buurt en dragen allemaal een persoonlijk verhaal met zich mee. Daarnaast voorziet Teun jou ook in de nodige productinformatie; waar komt het vandaan, in welke seizoen kun je deze het product het best consumeren/verkrijgen? Zo helpt het jou om, ook buiten de maaltijdbox om, verantwoorde keuzes te maken.

 

Waarom Teun?

Wij van De Verse Verleiding willen jou graag prikkelen met nieuwe en gevarieerde maaltijden. Door Teun te bestellen ontvang je één keer per week een maaltijdbox, met daarin drie maaltijden afgestemd op jouw gezinsgrootte. Dit resulteert in minder boodschappen doen, minder overschot en een verantwoord eetpatroon.

 

Kort alle voordelen op een rijtje:
· Teun bevat streekproducten en recepten van lokale ondernemers
· Teun verbindt consumenten met hun directe omgeving
· Teun deelt kennis over de beschikbaarheid en herkomst van producten
· Teun wordt thuisbezorgd
· Teun bevat ingrediënten die beter zijn voor het milieu
· Teun tovert met jou binnen 30 minuten een verantwoorde maaltijd op tafel

 

Momenteel zitten we in de opstartfase van Teun, heb je interesse in de maaltijdbox en wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Laat dan hier je e-mailadres achter:

E-mailadres
Beveiligingscode
Typ deze code over