Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Boxen

Weinig tijd of geen inspiratie? Probeer dan eens onze Groenteboxen & Fruitboxen uit!

Vind jij het ook vaak lastig kiezen wat je deze week wilt eten? En mis je soms het overzicht wat het seizoen je te bieden heeft? Dan zijn de groente en fruitboxen van De Verse Verleiding voor jou een uitkomst! Elke week lekker vers groente en fruit in huis hebben van een lokale boer of het beste van het buitenland. Wij passen de verschillende boxen aan op het seizoen. Zo heb je elke week een heerlijke variatie met de lekkerste aardappelen, groente en fruit. 

Geen abonnement

Je zit bij ons nergens aan vast. Of je nu al je producten los koopt of een favoriete box uitzoekt. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je wilt. Zo vrij als een vogeltje mag je bij ons zijn. Is dat niet lekker!?

Geschikt voor het hele gezin

Je kunt waar mogelijk elke box aanvullen met meer producten uit onze shop.

Groente en Fruit uit het seizoen dus vol van smaak

Bij De Verse Verleiding zijn gediplomeerde inkopers elke dag bezig om de mooiste en vooral lekkerste groente en fruit in te kopen. Dit doen we bij lokale boeren, maar ook bij verschillende leveranciers die aan onze kwaliteits normen voldoen. Ons fruit proeven we bijna elke dag zelf! Zo weten we wat echt lekker is waardoor jij de beste kwaliteit groente en fruit in huis hebt. 

Gemiddeld goedkoper dan in de supermarkt

Wekelijks horen we de reclames over groente en fruit rond onze oren schieten. We moeten soms wel lachen om termen als "de goedkoopste supermarkt in groente en fruit". Want hoe goedkoop zijn je groente en fruit als ze niet aan je smaak of kwaliteitswensen voldoen en vervolgens in de kliko verdwijnen? Het is onze uitdaging om wekelijks verse, lekkere groente en fruit te leveren voor een eerlijke prijs. We betalen liever onze boeren iets meer voor het mooiste groente en fruit.

Je wordt een self-made keuken koning(in)

Onze groentebox is geen maaltijdbox. Dat betekent dat je zelf een lekker receptje moet zoeken op de inhoud van onze boxen. Als je kijkt naar de inhoud van jouw favoriete groentebox zie je bij sommige groente een receptkoppelling staan. Als je hier op klikt zie je alle recepten met deze groente. Zo blijf je elke week geïnspireerd bezig met al je verse groente!

Kijk hier eens naar al onze boxen of neem een kijkje in onze shop