Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
info@deverseverleiding.nl
HEB JIJ ZIN OM TE KOMEN WERKEN BIJ DE VERSE VERLEIDING? bekijk onze vacatures.

Wie zijn wij?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie je aan de lijn krijgt als je naar ons belt of wie je vast in de kraam ziet staan? Wij zijn een regionale groente- en fruitleverancier en leveren een breed assortiment groente en fruit aan consumenten en horeca, eigenlijk aan iedereen die op zoek is naar onze verse producten. 

De Verse Verleiding is ooit begonnen op de Oudenbossche weekmarkt. Inmiddels staan we op vijf weekmarkten: Roosendaal, Oudenbosch, Wouw, Zevenbergen en Prinsenbeek. Ook leveren wij aan de horeca in de buurt en zijn onze producten te verkrijgen in onze eigen webshop.

Wij zijn een echt familiebedrijf, waarbinnen het stokje van vader op zoon is doorgegeven. Vader en zoon kennen werknemers, leveranciers en klanten, wat een persoonlijke en informele sfeer creëert.

De Verse Verleiding streeft ernaar om op een duurzame en verantwoorde manier te ondernemen. Hollandse groenten en fruit komen hierdoor gegarandeerd uit de regio. Dit scheelt enorm in de CO2 uitstoot als je het vergelijkt met bedrijven die hun producten uit heel Nederland laten komen.

We nodigen je graag uit om verder op onze website rond te kijken, of kom eens gezellig langs aan de kraam.
 

Duurzaam Ondernemen

Duurzaamheid is tegenwoordig een van de belangrijkste kwesties binnen het ondernemen. Als consumenten proberen we allemaal ons steentje bij te dragen en het is daarin belangrijk dat we weten hoe het m...
Meer lezen

Geschiedenis

Groenteman met jarenlange ervaring De Verse Verleiding is al meer dan 50 jaar de groenteman van Oudenbosch. Al sinds 1956 staat Quirinus Teunissen als groenteman op de weekmarkt van Oudenbo...
Meer lezen