We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Champignonsoep

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Borstel de champignons schoon en snijd alle champignons in plakjes of partjes.
  2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn(1 teentje per 2 pers).
  3. Smelt de boter in een pan op het vuur.
  4. Bak de champignons in ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur, voeg na 5 minuten de ui en knoflook toe.
  5. Kook 1 liter water met de bouillonblok(jes).
  6. Voeg de bloem toe aan de champignons en bak dit nog 1 minuut.
  7. Schenk ongeveer een kwart van de bouillon bij de champignons, roer tot er een dikke saus ontstaat.
  8.  Meng nu de overige bouillon met het champignonmengsel en kook nog zo’n 10 minuten.
  9. Voeg de slagroom toe aan de soep en breng het geheel even opnieuw aan de kook.
  10. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper, na enkele minuten is de soep klaar om te serveren.

Eet smakelijk!

Tip:
Mocht je de soep wat te dik vinden, kun je na stap 9 nog wat water toevoegen!

Gepubliceerd 18/1/2019
door Marcus
in de categorie Soep