We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Aspergesoep

Voor mijn winkelmandje

Heb jij al gesmuld van asperges? Je kunt asperges op vele manieren klaarmaken en verwerken in gerechten. We hebben hier een overheerlijke soep van asperges. Mmm!

Bereidingswijze:

  1. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Houd de schillen en onderkanten apart.
  2. ?Doe de asperges met het water in een ruime pan. Breng aan de kook en zet het vuur na 5 min. uit. Laat 10 min. staan. Haal de asperges uit de pan en bewaar het vocht.
  3. Voeg de schillen en onderkantjes toe aan het kookvocht en laat 20 min. trekken.
  4. Schenk de bouillon door een zeef en bewaar apart.
  5. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de bloem toe. Roer tot een glad mengsel en laat 3-4 min. op laag vuur garen.
  6. Voeg de bouillon en bouillontabletten toe en breng het geheel aan de kook. Laat 5 min. zachtjes doorkoken.
  7. Snijd de asperges in stukjes en voeg met de slagroom toe aan de soep.
  8. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Tip:
Lekker met reepjes ham!

Gepubliceerd 18/1/2019
door Marcus
in de categorie Soep