Salade met gegrilde halloumi en appel
Voor mijn winkelmandje
Een heerlijke vegetarische salade met deze grillkaas
Bereidingswijze:
- Snijd de halloumi en appel in plakjes van ½ cm.
- Besprenkel de halloumi en appel met olie, peper en zout.
- Verwarm een grillpan voor. Grill de halloumi in ca 5 min. en de appel in ca. 3 min. rondom goudbruin.
- Snijd ondertussen de ijsbergsla (halve krop per 2 pers) in reepjes, de komkommer (halve per 2 pers) in plakjes en de peterselie fijn.
- Klop de rest van de olie samen met de azijn, honing en mosterd tot een dressing.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de sla en komkommer met de dressing en verdeel over de borden.
- Verdeel de halloumi en appel erover en garneer met de peterselie(7 gr per 2 pers).
Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Salade
door Josephine
in de categorie Salade