We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Salade met gegrilde halloumi en appel

Voor mijn winkelmandje

Een heerlijke vegetarische salade met deze grillkaas

Bereidingswijze:

  1. Snijd de halloumi en appel in plakjes van ½ cm.
  2. Besprenkel de halloumi en appel met olie, peper en zout.
  3. Verwarm een grillpan voor. Grill de halloumi in ca 5 min. en de appel in ca. 3 min. rondom goudbruin. 
  4. Snijd ondertussen de ijsbergsla (halve krop per 2 pers) in reepjes, de komkommer (halve per 2 pers) in plakjes en de peterselie fijn.
  5. Klop de rest van de olie samen met de azijn, honing en mosterd tot een dressing.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Meng de sla en komkommer met de dressing en verdeel over de borden.
  8. Verdeel de halloumi en appel erover en garneer met de peterselie(7 gr per 2 pers).
Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Salade