We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Broodje kip met boerenkool

Voor mijn winkelmandje

Lekker opwarmen met dit koude weer? Probeer eens wat anders dan soep en ga voor dit heerlijke broodje met kip en boerenkool!

Bereidingswijze:

  1. Breng het water aan de kook. Voeg het zout en de kip toe. Kook de kip in 10 min. gaar op laag vuur.
  2. Snijd ondertussen de knoflook (1 teen per 2 pers) fijn.
  3. Snijd de rode peper (een halve per 2 pers) in ringetjes en de paprika in reepjes.
  4. Verhit de olie in een hapjespan en fruit het paprikapoeder en de knoflook 30 sec.
  5. Voeg de boerenkool, rode peper, paprika en eventueel zout toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur.
  6. Leg de kip op een bord en trek met 2 vorken het vlees in plukjes uit elkaar. Meng de barbecuesaus(2el per 2 pers) er door.
  7. Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd in dunne reepjes.
  8. Snijd de pistolets open en bedek de onderste helften achtereenvolgens met boerenkool, appel en kip.
  9. Verdeel de rest van de barbecuesaus over de kip.
Gepubliceerd 9/2/2022
door Marcus
in de categorie Lunch