We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Zelfgemaakte pizza met vijgen

Voor mijn winkelmandje

Gek op pizza? Geniet dan eens van deze zelfgemaakte pizza met een topping van vijgen!

Er is een apart recept toegevoegd voor de tomatensaus

Bereidingswijze tomatensaus:

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook(1 teentje per 2 pers)
  2. Doe de olijfolie in een steelpan en fruit de ui en knoflook op een laag vuur 2-3 minuten. Zorg dat de ui en knoflook niet verkleuren
  3. Voeg de tomaten met sap en de oregano toe
  4. Breng het mengsel aan de kook
  5. Draai het vuur iets lager en laat de saus zonder deksel pruttelen tot hij dik en geurig is (ongeveer 20 minuten)
  6. Pureer de saus met een staafmixer
  7. Breng op smaak met zout en peper

Bereidingswijze pizza:

  1. Verwarm de oven op 220°C.
  2. Maak het pizzadeeg volgens de verpakking of maak je eigen pizzadeeg.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak een pizzabodem.
  4. Leg de pizzabodems op een bakplaat. Besmeer met een laag (zelfgemaakte) tomatensaus. Laat 1 cm van de rand vrij. Bestrooi de pizzabodem met een snufje peper.
  5. Kruimel de kaas erover en verdeel de gehalveerde tomaatjes en pancetta.
  6. Bak de pizza in ca 15 minuten gaar. Haal hem uit de oven. Gebruik bij voorkeur een stenenplaat. 
  7. Verdeel de vijgen er in partjes overheen.
  8. Leg er een handje rucola op.

Eet smakelijk!

Gepubliceerd 23/1/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht