Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Rigatoni met venkel

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  1. Snijd de groente in blokjes of plakjes ( bosui 2 stengels per 2 personen)
  2. Pers de knoflook (2 teentjes per 2 personen) en hak de peterselie (15 gr per 2 pers) fijn
  3. Verhit in een hapjespan de boter op zacht vuur
  4. Bak de venkel, met de knoflook en venkelzaad, op zacht vuur langzaam gaar terwijl je goed blijft roeren.
  5. Kook intussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking
  6. Voeg de helft van de bosuitjes en de champignons toe aan de venkel en blijf goed roeren
  7. Voeg dan de rest van de bosuitjes, de gehakte peterselie en creme fraiche toe
  8. Verkruimel het bouillonblokje over de groente en blijf roeren tot het bouillonblokje is opgelost
  9. Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe
  10. Meng de pasta door de saus van groente

Serveertip:
Strooi de rest van de Parmezaanse kaas over het gerecht

Bron: smulweb.nl

Gepubliceerd 23/1/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht