Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Rendang van spitskool en snijbonen

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  1. Snijd de spitskool in 4 en verwijder de harde kernen.
  2. Snijd de stukken vervolgens heel fijn.
  3. Bak de spitskool op laag vuur aan in de boter.
  4. Voeg na ongeveer 10 minuten, als de spitskool begint te garen, de rendang pasta toe.
  5. Bak alles goed aan op hoog vuur en voeg de kokosmelk en ketjap toe.
  6. Leg een bakpapiertje op de spitskool en laat langzaam op laag vuur inkoken, gedurende ongeveer 1 uur.
  7. Roer de spitskool af en toe goed door.
  8. Laat nog een half uurtje zonder bakpapier droogstomen, tot dat al het vocht zo goed als verdampt is. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  9. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  10. Snijd de snijbonen in gewenste vorm en kook ze kort.
Gepubliceerd 24/11/2020
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht