We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Rendang van spitskool en snijbonen

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Snijd de spitskool in 4 en verwijder de harde kernen.
  2. Snijd de stukken vervolgens heel fijn.
  3. Bak de spitskool op laag vuur aan in de boter.
  4. Voeg na ongeveer 10 minuten, als de spitskool begint te garen, de rendang pasta toe.
  5. Bak alles goed aan op hoog vuur en voeg de kokosmelk en ketjap toe.
  6. Leg een bakpapiertje op de spitskool en laat langzaam op laag vuur inkoken, gedurende ongeveer 1 uur.
  7. Roer de spitskool af en toe goed door.
  8. Laat nog een half uurtje zonder bakpapier droogstomen, tot dat al het vocht zo goed als verdampt is. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  9. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  10. Snijd de snijbonen in gewenste vorm en kook ze kort.
Gepubliceerd 24/11/2020
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht