We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Pompoencurry met ui en bloemkool

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in halve ringen en de pompoen in stukjes. (een halve ui en 400gr pompoen per 2 pers)
  2. Verhit olie op laag vuur.
  3. Fruit hierin de garam masala 2 minuten. Voeg de ui toe en fruit het 2 minuten.
  4. Zet het vuur hoger en voeg de pompoenstukjes toe.
  5. Halveer de grotere bloemkoolroosjes en voeg ze toe. Even 2 minuten roerbakken.
  6. Voeg de yoghurt toe en roer goed door.
  7. Laat het 25 minuten gaar worden met de deksel op de pan, roer regelmatig!
  8. Snijd de koriander grof en strooi over de curry. (8 gr koriander per 2 pers)
  9. Serveer de curry met het naanbrood.
Gepubliceerd 17/10/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht