Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Pompoencurry met ui en bloemkool

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in halve ringen en de pompoen in stukjes. (een halve ui en 400gr pompoen per 2 pers)
  2. Verhit olie op laag vuur.
  3. Fruit hierin de garam masala 2 minuten. Voeg de ui toe en fruit het 2 minuten.
  4. Zet het vuur hoger en voeg de pompoenstukjes toe.
  5. Halveer de grotere bloemkoolroosjes en voeg ze toe. Even 2 minuten roerbakken.
  6. Voeg de yoghurt toe en roer goed door.
  7. Laat het 25 minuten gaar worden met de deksel op de pan, roer regelmatig!
  8. Snijd de koriander grof en strooi over de curry. (8 gr koriander per 2 pers)
  9. Serveer de curry met het naanbrood.
Gepubliceerd 17/10/2022
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht