Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gnocchi met voorjaarsgroentjes en pesto

Ingrediënten

Bereidingswijze:

Maak eerst de pesto:

  1. Rasp de Parmezaanse kaas en schil de knoflook (1 teentje per 2 pers)
  2. Stop de basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine
  3. Mix tot een groene massa

Maak nu de rest van het gerecht:

  1. Snipper de ui en knoflook (1 teentje per 2 pers), snijd de broccoli in roosjes, was de spinazie en haal de erwtjes uit de peulen.
  2. Kook de erwtjes en de broccoli ongeveer 4-5 minuten, tot deze beetgaar zijn.
  3. Bewaar het water om ook de gnocchi hier in te koken.
  4. Bak ondertussen de spinazie met de ui en knoflook op hoog vuur.
  5. Voeg hier de broccoli en erwtjes aan toe.
  6. Voeg ook de pesto toe.
  7. Kook de gnocchi 2 minuten tot dat deze boven drijven en voeg toe aan de groenten.
  8. Breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
Gepubliceerd 6/3/2022
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht