Gnocchi met voorjaarsgroentjes en pesto
Voor mijn winkelmandje
Bereidingswijze:
Maak eerst de pesto:
- Rasp de Parmezaanse kaas en schil de knoflook (1 teentje per 2 pers)
- Stop de basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine
- Mix tot een groene massa
Maak nu de rest van het gerecht:
- Snipper de ui en knoflook (1 teentje per 2 pers), snijd de broccoli in roosjes, was de spinazie en haal de erwtjes uit de peulen.
- Kook de erwtjes en de broccoli ongeveer 4-5 minuten, tot deze beetgaar zijn.
- Bewaar het water om ook de gnocchi hier in te koken.
- Bak ondertussen de spinazie met de ui en knoflook op hoog vuur.
- Voeg hier de broccoli en erwtjes aan toe.
- Voeg ook de pesto toe.
- Kook de gnocchi 2 minuten tot dat deze boven drijven en voeg toe aan de groenten.
- Breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
Gepubliceerd 6/3/2022
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht