We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gnocchi met voorjaarsgroentjes en pesto

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

Maak eerst de pesto:

  1. Rasp de Parmezaanse kaas en schil de knoflook (1 teentje per 2 pers)
  2. Stop de basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine
  3. Mix tot een groene massa

Maak nu de rest van het gerecht:

  1. Snipper de ui en knoflook (1 teentje per 2 pers), snijd de broccoli in roosjes, was de spinazie en haal de erwtjes uit de peulen.
  2. Kook de erwtjes en de broccoli ongeveer 4-5 minuten, tot deze beetgaar zijn.
  3. Bewaar het water om ook de gnocchi hier in te koken.
  4. Bak ondertussen de spinazie met de ui en knoflook op hoog vuur.
  5. Voeg hier de broccoli en erwtjes aan toe.
  6. Voeg ook de pesto toe.
  7. Kook de gnocchi 2 minuten tot dat deze boven drijven en voeg toe aan de groenten.
  8. Breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout.
Gepubliceerd 6/3/2022
door Arie
in de categorie Hoofdgerecht