Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gevulde ananas

Ingrediënten

Serveer je wokgerecht eens in een uitgeholde ananas

De ananas gebruik je in het wokgerecht en geeft een frisse, zoete smaak aan je gerecht.

Bereidingswijze:

  1. Wok de gamba’s in een scheutje olie.
  2. Snijd de paprika in stukjes.
  3. Snijd de ananas door midden van bovenaf en hol iedere helft uit met een lepel.
  4. Verwijder het harde deel in het midden en snijd de rest van de ananas in stukjes.
  5. Bewaar beide helften van de ananasschil.
  6. Kook ondertussen de rijst, zoals is aangegeven op de verpakking.
  7. Houd de gamba’s onder de koude kraan, zodat de schil loslaat en maak de gamba’s schoon. 
  8. Doe de gepelde gamba’s terug in de wok en voeg de paprika en erwtjes toe. Laat een paar minuten mee bakken. 
  9. Voeg vervolgens de ananas en zoetzure saus toe.
  10. Laat nog een paar minuten op het vuur staan.
  11. Giet de rijst af en voeg dit toe aan de saus.
  12. Meng het geheel en schep het in de halve ananas.
  13. Klaar om dit kunstwerk te serveren!

Tip:
Vervang de gamba's door kipfilet.

 

Gepubliceerd 9/8/2019
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht