We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gado Gado

Voor mijn winkelmandje

Een Indonesisch groentegerecht, geserveerd met satésaus en ei

Een fantastisch vegetarisch gerecht met krokant gebakken tofu 

Bereidingswijze:

  1. Maak de knoflook (1 teen per 2 pers) schoon. Verwijder de steelaanzet van de rode peper. Pers de limoen uit.
  2. Doe de knoflook, rode peper (1/2 per 2 pers), limoensap, pindakaas en soja saus in een blender of keukenmachine en maal fijn (dit kan ook met een staafmixer).
  3. Voeg beetje bij beetje water toe aan de satésaus tot het de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Kook de eieren 8 min. Laat schrikken onder koud water, pel en snijd in vieren.
  5. Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden. Spoel de paksoi af en snijd in stukken van 2 cm.
  6. Kook de sperziebonen in ca. 8 min. gaar en voeg de laatste 30 sec de paksoi toe. Giet af en laat goed uitlekken. De taugé afspoelen met ruim kokend water.
  7. Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu in ca. 10 min. krokant. Breng op smaak met zout.
  8. Snijd de tomaat in kwarten, de komkommer in plakjes, de ijsbergsla (halve per 2 pers) in reepjes en peterselie (10 gr per 2 pers) fijn.
  9. Verdeel alle groenten over de borden. Schenk de satésaus erover. Verdeel het ei en de tofu erover. Garneer met de peterselie.

Tip:
Lekker met wat gebakken uitjes

Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht