We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Forel met witte wijnsaus en andijviepuree

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Los het blokje visbouillon op in 50ml (per 2 pers.) kokend water.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Laat de aardappelen koken in licht gezouten water.
  4. Bestrooi de forelfilets vanbinnen en vanbuiten met peper en zout.
  5. Snij de sjalot en peterselie(20gr per 2 pers) klein en meng hierdoor de witte wijn, de visbouillon en mosterd.
  6. Leg de forel in een ovenschotel en giet er het wijnmosterd-mengsel over.
  7. Bedek de vis met aluminiumfolie of bakpapier. Plaats gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  8. Was de andijvie en snij in fijne repen.
  9. Doe een bodempje water in een grote pan of wok en voeg de andijvie toe.
  10. Giet de karnemelk erover en laat het vocht verminderen door met open deksel nog even verder te garen.
  11. Stamp de aardappelen en de andijvie tot een smeuïge puree.
  12. Kruid de puree naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Gepubliceerd 12/6/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht