We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Stoofpeertjes

Voor mijn winkelmandje

Heerlijke stoofpeertjes, zo gemaakt en op vele manieren te gebruiken

Bereidingswijze:

  1. Schil de peertjes.
  2. Snij de peertjes in partjes of  laat ze heel en laat de steeltjes zitten.
  3. Leg de peertjes in een pan, overgiet ze met het bessensap, bestrooi ze met suiker en het kaneelstokje. Giet er zoveel water bij dat de peertjes net niet onder water staan.
  4. Breng op hoog vuur met het deksel op de pan aan de kook.
  5. Draai het vuur laag en laat de peertjes een paar uur stoven (de juiste stooftijd is afhankelijk van de soort en de grootte van de peertjes).
  6. Controleer of ze gaar zijn en laat de peertjes in het vocht afkoelen.  
  7. Serveer de stoofpeertjes op kamertemperatuur.
Gepubliceerd 6/3/2022
door marcus
in de categorie Bijgerechten