We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gestoofde bospeen

Voor mijn winkelmandje

Heerlijk gestoofde bospeen voor bij je hoofdgerecht

Bereidingswijze:

  1. Bospeen voorbereiden:
    Verwijder het loof en schil de bospenen 
  2. Bospeen aanbakken:
    Smelt de boter in een pan en voeg de honing toe. Voeg de bospenen toe en bak even kort aan, voeg de tijm en een snufje zout toe.
  3. Bospeen stoven:
    Voeg 150ml water toe, doe de deksel schuin op de pan en laat op 10 minuten op middelhoog vuren stoven. 
  4. Afwerking en serveren:
    Haal de bospenen uit de pan. Laat de boter en honing indikken en bestrooi de bospenen met dit mengsel.

bron: lekkerensimpel.com