We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Peren in bladerdeeg met blauwe kaas, honing en walnoten

Voor mijn winkelmandje

Peren in bladerdeeg! Een heerlijk voorgerecht, snel en simpel te maken

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Was de peer en snijd in mooie plakken. Verwijder uit de middelste plakjes het klokhuis.
  3. Kluts het ei los in een kommetje.
  4. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met het los geklutste ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Leg de plakken peer op de plakjes bladerdeeg.
  6. Verkruimel de blauwe kaas over de peer.
  7. Druppel een klein beetje honing over de blauwe kaas.
  8. Hak (een handjevol per 2 pers) walnoten in stukjes en verdeel over de blauwe kaas.
  9. Bak de peren in bladerdeeg in ongeveer een kwartier goudbruin.

 

Gepubliceerd 10/8/2023
door Marcus
in de categorie Voorgerecht