Peren in bladerdeeg met blauwe kaas, honing en walnoten
Voor mijn winkelmandje
Peren in bladerdeeg! Een heerlijk voorgerecht, snel en simpel te maken
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de peer en snijd in mooie plakken. Verwijder uit de middelste plakjes het klokhuis.
- Kluts het ei los in een kommetje.
- Bestrijk de plakjes bladerdeeg met het los geklutste ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Leg de plakken peer op de plakjes bladerdeeg.
- Verkruimel de blauwe kaas over de peer.
- Druppel een klein beetje honing over de blauwe kaas.
- Hak (een handjevol per 2 pers) walnoten in stukjes en verdeel over de blauwe kaas.
- Bak de peren in bladerdeeg in ongeveer een kwartier goudbruin.
Gepubliceerd 10/8/2023
door Marcus
in de categorie Voorgerecht
door Marcus
in de categorie Voorgerecht