Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Witlofstamppot met geitenkaas en spekjes

Ingrediënten

 

Bereidingswijze:

 

  1. Schil de aardappels, kook ze gaar en giet af.
  2. Was de witlofstronkjes.
  3. Snijd de witlofstronkjes doormidden en verwijder de harde kern. Snijd de rest in smalle reepjes. 
  4. Bak de spekreepjes knapperig zonder olie of boter te gebruiken. Laat de spekjes na het bakken goed uitlekken op een stukje keukenpapier, dat scheelt een hoop vet.
  5. Voeg de melk toe aan de aardappelen. Stamp er samen met een beetje nootmuskaat een smeuïge puree van. Breng de puree op smaak met peper en zout.
  6. Schep de witlofreepjes, de spekjes en de verkruimelde geitenkaas door de puree.

Mocht je nou niet zo van geitenkaas houden, gebruik dan kleine blokjes jonge kaas.

 

bron: projectgezond.nl

Gepubliceerd 22/2/2024
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht