We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Spruitjesstamppot met gehaktbal

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Meng het gehakt met een ei, ketjap, mosterd en paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai er met vochtige handen ballen van.
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de ballen in 3 min. op hoog vuur rondom goudbruin.
  3. Schenk er 400 ml water bij, voeg het bouillonblokje toe en breng aan de kook.
  4. Draai het vuur laag en laat in ca. 45 min. gaar worden. Keer regelmatig.
  5. Schil ondertussen de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 15 min. gaar.
  6. Voeg na 8 min. de schoongemaakte spruitjes toe.
  7. Giet af en vang een kopje kookvocht op.
  8. Stamp de aardappels en spruitjes met de pureestamper tot een puree, voeg eventueel wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Verdeel de puree en gehaktballen over de borden. Serveer met de jus.
Gepubliceerd 22/2/2024
door Josephine
in de categorie Hoofdgerecht