We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Erwtensoep

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Breng in een soeppan het water met het zout, de spliterwten(150gr per 2 pers), de karbonade en het laurierblaadje(een halve per 2 pers) aan de kook.
  2. Laat het op een laag vuur met het deksel op de pan zo'n 20 minuten zachtjes koken.
  3. Schil de knolselderij(een halve per 2 pers) en snijd in blokjes. 
  4. Snijd vervolgens ook de prei in ringen van ongeveer 1 cm.
  5. Spoel de knolselderij en prei in een vergiet met water af en laat goed uitlekken.
  6. Snijd de selderij(12.5gr per 2 pers) fijn.
  7. Neem de karbonades uit de pan, verwijder het bot en snijd het vlees in kleine blokjes.
  8. Roer het vlees, de knolselderij, prei en ¾ van de selderij door de soep.
  9. Leg de rookworst in de pan en laat nog 20 min. zachtjes koken tot alle groenten gaar zijn.
  10. Regelmatig roeren.
  11. Haal de rookworst uit de pan, snijd in plakjes en roer deze door de soep.
  12. Garneer de soep met de overgebleven selderij.

Tip:
Wanneer je de soep te dik vindt, kun je deze verdunnen met nog wat water of bouillon.
 

Eet smakelijk!


bron: www.ah.nl

Gepubliceerd 18/1/2019
door Marcus
in de categorie Soep