We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Nasi goreng met kipblokjes

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Schil en rasp de gember(2cm per 2 pers). 
  2. Marineer de kipblokjes met de gember, ketjap en de helft van de chilisaus en laat 25 min rusten. 
  3. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Hak de pinda’s grof.
  5. Rasp de winterpeen grof. Snij de paprika en ui in stukken
  6. Snijd de sla in reepjes 
  7. Verhit de olie in een wokpan en bak de kipblokjes met marinade 5 min. op middelhoog vuur.
  8. Voeg de groente toe en bak 3 min. mee.
  9. Schep de slareepjes en rijst door de groente 
  10. Garneer met de pinda's en serveer met de rest van de chilisaus. 

Tip: Voor een vegetarische bereiding; vervang de kipblokjes door tofu of tempeh

Tip: Haal eventueel de buitenste bladeren van de sla, was ze en serveer de nasi daarin. Ziet er gelijk een stuk feestelijker uit!

 

 

Bron: http://www.ah.nl

Gepubliceerd 8/6/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht