We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Lasagne met pompoen

Voor mijn winkelmandje

Heerlijke vegetarische lasagne

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Pel en snipper de ui en hak de knoflook(1 teen per 2 pers) en de rode peper fijn. Fruit dit aan in een pan met wat olijfolie.
  3. Voeg de gezeefde tomaten en de oregano toe. Breng aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout
  4. Schil de flespompoen en snijd het vruchtvlees in hele dunne plakjes. Een mandoline is erg handig hiervoor. 
  5. Neem een grote ovenschaal en verdeel een flinke lepel tomatensaus over de bodem van de schaal.
  6. Verdeel de plakjes pompoen over de tomatensaus.
  7. Verdeel daarover een paar lepels van de bechamelsaus.
  8. Bedek de bechamelsaus met lasagnevellen en maak zo laagjes tot de schaal gevuld is. 
  9. Eindig met een laag lasagnevellen. Bedek deze met bechamelsaus en verdeel de mozzarella er over
  10. Bak de lasagne in ongeveer 35-40 minuten in de oven.

Tip: je kunt de bechamelsaus ook zelf maken: smelt hiervoor 50g boter in een pan, voeg 50g bloem toe en roer 2 minuten tot het ruikt naar koekjes. Voeg nu 500ml melk toe terwijl je blijft roeren. Laat inkoken tot de gewenste dikte en breng op smaak met peper en zout of eventueel een bouillionblokje.

bron: www.uitpaulineskeuken.nl

Gepubliceerd 11/5/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht