We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Lasagne met champignons en wilde spinazie

Voor mijn winkelmandje

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor tot 190°C.
  2. Snij een teentje knoflook (1 teentje per 2 pers) in stukjes.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook aan. 
  4. Maak de champignons schoon, snijd in plakjes en voeg toe aan de pan.
  5. Bak de champignons ongeveer 8 minuten totdat het meeste vocht verdwenen is.
  6. Bestrooi met peper en zout. 
  7. Om de bechamelsaus te maken smelt je de boter in een pan en roer je de bloem er door met een garde zodat er een roux ontstaat. Giet dan de melk er bij en roer de roux er glad doorheen. Laat de saus nog 3 minuutjes goed indikken.
  8. Roer de mascarpone er door heen en voeg de bieslook ( 10gr per 2 pers) toe.
  9. Breng de saus op smaak met genoeg peper en zout. 
  10. Snij de wilde spinazie in reepjes.
  11. Vet de ovenschaal in met boter en leg 3 lasagnevellen op de bodem.
  12. Schenk ¼ van de bechamelsaus er over, strijk met een mes uit.
  13. Verdeel dan wat champignons, spinazie, pijnboompitten en parmaham er over.
  14. Dek af met lasagnebladen en herhaal dit.
  15. De laatste laag bestaat uit bechamelsaus bestrooid met wat spinazie, pijnboompitten en champignons.
  16. Als laatste strooi je er nog royaal wat geraspte kaas over heen. 
  17. Zet de lasagne ongeveer 40 minuten in de oven van 190°C. Let wel op dat hij niet te donker wordt van boven.