We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Gepofte zoete aardappel met romige kokos-cashew-spinazie

Voor mijn winkelmandje

Doe eens wat anders met spinazie, maak deze heerlijke gevulde zoete aardappel.

Bereidingswijze:

  1. Om saus van de cashewnoten te maken, week je de noten minimaal 2 uur in water.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Maak de zoete aardappelen schoon en prik met een vork in de schil. Besprenkel de aardappels met olijfolie.
  4. Leg de aardappelen 45 minuten op een beklede bakplaat. (draai halverwege de aardappelen om)
  5. Maak de cashewnoten droog en pureer deze met kokosmelk en zout en peper.
  6. Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olie.
  7. Voeg de spinazie toe en roer de kokos-cashewsaus erdoor.
  8. Snijd de aardappelen open met een mes en verdeel de saus over de aardappelen.
  9. Strooi er voor wat pit, in ringetjes gesneden peper overheen.

Tip:
Ook lekker met broccoli als extra groente.

Gepubliceerd 8/6/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht