We gebruiken cookies voor een verse ervaring

We willen je de beste, meest verse ervaring bieden op onze website. Daarom gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef je ons toestemming voor het volgende?

Noodzakelijke Cookies:
Deze koekjes zijn essentieel om je een fijne en veilige browse-ervaring te geven. Ze zorgen ervoor dat alles op de website goed werkt.

Marketingprojecten:
Deze koekjes helpen ons om campagnes op te zetten die jij interessant vindt.

Verbetering van de ervaring:
Met deze koekjes kunnen we onze website steeds beter maken. Denk aan snellere laadtijden en meer gebruiksgemak.

Gepersonaliseerde advertenties:
We gebruiken deze koekjes om je advertenties te laten zien die helemaal bij jouw smaak passen.

Analyseren van je bezoek:
Deze koekjes helpen ons te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we je een nog persoonlijkere ervaring bieden.

0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Geglaceerde spruiten met spekjes

Voor mijn winkelmandje

Dit recept is ideaal te combineren met frietjes, gebakken aardappeltjes of puree

Bereidingswijze:

  1. Maak de spruiten schoon en zet een kruisje in het stammetje.
  2. Snijd een teentje knoflook fijn en snipper de sjalot.
  3. Verhit de boter in een pan op laag vuur en bak de spekblokjes uit.
  4. Voeg de knoflook, sjalot en spruiten toe en bak kort aan.
  5. Voeg wat bouillon toe.
  6. Zorg dat het vocht wordt opgenomen in de spruiten.
  7. Voeg als het vocht is opgenomen weer wat bouillon toe.
  8. Doe dit net zo lang tot de spruiten beetgaar zijn.

 

Gepubliceerd 8/6/2023
door Marcus
in de categorie Hoofdgerecht