Deverseverleiding.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij deverseverleiding.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij je acties op onze website volgen en voor 1 week bewaren. Hierdoor kun je tussentijd je winkelmand vullen zonder dat deze gegevens verloren gaan. Lees voor meer informatie onze Privacy verklaring.
Akkoord en sluiten

Wie zijn wij?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie je aan de lijn krijgt als je naar ons belt of wie je vast in de kraam ziet staan? Wij zijn een regionale groente- en fruitleverancier en leveren een breed assortiment groente en fruit aan consumenten en horeca, eigenlijk aan iedereen die op zoek is naar onze verse producten. 

Teunissen de verse verleiding is ooit begonnen op de Oudenbossche weekmarkt. Inmiddels doen wij vijf weekmarkten aan: Roosendaal, Oudenbosch, Wouw, Zevenbergen en Prinsenbeek. Ook leveren wij aan de horeca in de buurt en zijn onze producten te verkrijgen in onze eigen webshop.

Wij zijn een echt familiebedrijf, waarbinnen het stokje van vader op zoon is doorgegeven. Vader en zoon kennen werknemers, leveranciers en klanten, wat een persoonlijke en informele sfeer creƫert.

Teunissen de verse verleiding streeft ernaar om op een duurzame en verantwoorde manier te ondernemen. Hollandse groenten en fruit komen hierdoor gegarandeerd uit de regio. Dit scheelt enorm in de CO2 uitstoot als je het vergelijkt met bedrijven die hun producten uit heel Nederland laten komen.

We nodigen je graag uit om verder op onze website rond te kijken, of kom eens gezellig langs aan de kraam.