Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
We groeien nog steeds elke dag! Bekijk onze vacatures 

Salade met little gem, meloen, parmaham en cashewnoten

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen.
  3. Doe de ui in een bakje, giet de azijn erover en laat staan.
  4. Klop de yoghurt met de olie en mosterd tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verwijder de steelaanzet van de little gem’s (2 kropjes per persoon) en snijd grof.
  6. Snijd de schil van de meloen en verwijder de zaadjes met een lepel.
  7. Snijd de meloen in stukken van 2 cm.
  8. Spoel de rode ui af met water en laat uitlekken op keukenpapier.
  9. Schep de sla om met de dressing en verdeel over de borden.
  10. Verdeel de meloen en rode ui over de sla.
  11. Scheur de parmaham in stukken en verdeel over de salade.
  12. Garneer met de cashewnoten en breng op smaak met peper en eventueel zout.

 

Gepubliceerd 28/2/2022
door Josephine
in de categorie Salade