Herfstsalade met pompoen
Ingrediënten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Maak een schaal met pompoenblokjes (besprenkel deze met olie, peper, zout en tijm) en knoflook tenen in schil. Zet deze ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven.
- Snij de rode ui in ringen en voeg deze de laatste paar minuten toe.
- Haal de knoflooktenen uit de schaal en haal ze uit de schil. Mix deze fijn met olie en eventueel honing.
- Laat de linzen uitlekken. Je kunt de linzen ook nog even verwarmen, geheel naar eigen smaak.
- Verdeel de sla, leg de linzen erop, verdeel de pompoen en ui.
- Kruimel de geitenkaas en walnoten over de salade.
- Besprenkel met de knoflook dressing.
Tip:
Serveer de salade lauwwarm.
Eet smakelijk!
Gepubliceerd 5/2/2019
door Marcus
in de categorie Salade
door Marcus
in de categorie Salade