Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
HEB JIJ ZIN OM TE KOMEN WERKEN BIJ DE VERSE VERLEIDING? bekijk onze vacatures.

Ondernemer van het jaar 2017

Enorm trots mag ik je vertellen dat ik ben uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2017 in de gemeente Halderberge. Samen met makelaar Menno Deunk, aannemer Robbert Schepers en Bovendonkmanager Tim Berendsen, waren we genomineerd om de prijs in de wacht te slepen. We zijn 4 enorme diverse bedrijven met allemaal onze eigen toekomstvisie en doelstelling. Het was dan ook voor de jury geen makkelijke opgave om de ondernemer van het jaar uit te kiezen. 

Duurzaam ondernemen

Als ondernemer vind ik duurzaamheid een belangrijk item. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijke onderneming te zijn. Zo recyclen we 95% van ons afval, wat direct wordt omgezet in een nieuw materiaal of in energie. We vinden dat alles wat we de natuur ontnemen, ook terug moeten kunnen geven. Daarnaast kopen we al onze Hollandse groenten en fruit zoveel mogelijk bij de boeren uit eigen streek, zodat de weg van boer naar klant niet meer dan 30km in onze omtrek is. 

Innovatie

Sinds 2016 zijn we begonnen met het ontwikkelen van de online shop om wekelijks al je verse groenten en fruit te kunnen bestellen. In dit systeem, dat we zelf hebben laten uitschrijven, kunnen zowel horeca, bedrijven als consument hun gewenste producten op een handige manier inkopen. Door deze ontwikkeling zijn we nu bezig met een nieuw voedingsconcept wat online meer draagvlak gaat bieden. Dit voedingsconcept hebben we samen met Lieke van Wilpen van Haven & Monder uitgewerkt en wordt spoedig gelanceerd. Als ons totaal online pakket zich zelf heeft bewezen gaan we het platform met meerdere AGF-specialisten in heel Nederland / Belgie delen. 

Dankbaar

Het is een hele eer om de titel "ondernemer van het jaar 2017" te mogen dragen maar ik heb dit niet alleen zelf bereikt. Mijn beide ouders hebben hierin een grote rol gespeeld en hebben me de mogelijkheid geboden mezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben ik mijn team van medewerkers enorm dankbaar dat zij zich al jaren lang trouw inzetten en ons ook de ruimte bieden om verder te kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Zij hebben daarom ook deze titel verdiend.

Met vriendelijke groet,

Marcus Teunissen
Eigenaar van De Verse Verleiding