Deverseverleiding.nl gebruikt cookies voor jouw gebruiksgemak. Meer weten?. Akkoord en sluiten
0165 - 312 606
klantenservice@deverseverleiding.nl
HEB JIJ ZIN OM TE KOMEN WERKEN BIJ DE VERSE VERLEIDING? bekijk onze vacatures.

Geschiedenis

2018

Tijd voor een nieuwe huisstijl van De Verse Verleiding en een nieuw logo. Dit logo is gebaseerd op een appel, aardbei, hart, een blad en de letter t van Teunissen.

2016

De site wordt onderhanden genomen, om de online verkoop te stimuleren en mee te gaan met de digitale ontwikkelingen. Zo kun je, onder andere, je verse producten op elk moment online bestellen op je smartphone. 
2015

Het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg wordt helemaal verbouwd en gerenoveerd. Het vernieuwde pand is veel duurzamer en past daardoor beter in de milieubewuste visie van Teunissen De Verse Verleiding.

2010

Marcus Teunissen neemt het bedrijf over van zijn vader Quirinus Teunissen.
1979

Marktkoopman Teunissen viert zijn zilveren jubileum op de weekmarkt van Oudenbosch. In die afgelopen 25 jaar was er al veel veranderd. In het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg werden ook groenten panklaar gemaakt, door ze te snijden, wassen en verpakken.

1954

De Gemeenteraad van Oudenbosch besloot een eigen weekmarkt te beginnen en Quirinus ˜Krien" Teunissen besloot als 13-jarig jongetje dat hij daar ook een handeltje mee wilde beginnen. Hij verkocht zijn eerste groenten in zijn eigen kraam.