Deverseverleiding.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij deverseverleiding.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij je acties op onze website volgen en voor 1 week bewaren. Hierdoor kun je tussentijd je winkelmand vullen zonder dat deze gegevens verloren gaan. Lees voor meer informatie onze Privacy verklaring.
Akkoord en sluiten

Geschiedenis

2016

De site wordt onderhanden genomen, om de online verkoop te stimuleren en mee te gaan met de digitale ontwikkelingen. Zo kun je, onder andere, je verse producten op elk moment online bestellen op je smartphone. 
2015

Het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg wordt helemaal verbouwd en gerenoveerd. Het vernieuwde pand is veel duurzamer en past daardoor beter in de milieubewuste visie van Teunissen de verse verleiding.
2010

Marcus Teunissen neemt het bedrijf over van zijn vader Quirinus Teunissen.
1981

Marktkoopman Teunissen viert zijn zilveren jubileum op de weekmarkt van Oudenbosch. In die afgelopen 25 jaar was er al veel veranderd. In het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg werden ook groenten panklaar gemaakt, door ze te snijden, wassen en verpakken.
1956

De Gemeenteraad van Oudenbosch besloot een eigen weekmarkt te beginnen en Quirinus ‘Krien’ Teunissen besloot als 14-jarig jongetje dat hij daar ook een handeltje mee wilde beginnen. Hij verkocht zijn eerste groenten in zijn eigen kraam.